Rugikah Aktifkan 10 Post di CommentLuv?

Timbul juga persoalan apabila ada blogger yang pasang plugin CommentLuv tapi hanya benarkan pelawat meninggalkan komen dengan jejak entri terbaru sahaja dari blog pelawat tersebut. Kenapa kedekut sangat untuk membuka ruang agar pelawat diberikan pilihan lebih, barulah sayang lebih sikit pada blog yang disinggah itu. Bukalah 10 entri tersebut kepada pelawat anda.

CommentLuv Settings.

CommentLuv Settings.

Anda selaku blogger pemilik blog tersebut silalah semak pada ruangan operational settings dalam plugin commentluv untuk memastikan pilihan 10 posts diberikan kepada everybody tanpa pilih bulu, tak elok tau racist begini…hehe.

image

Cantikkan bila ada banyak pilihan.

Adakah saranan aku ini ada kesan buruk? Sekiranya anda ada maklumat lanjut boleh kongsikan di ruangan komen.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. Anarm says:

    Lagi bagus bila buka pilihan 10 entri tu.. Pengkomen boleh pilih link entri yg dia nak paparkan dalam komen yg dia tinggalkan di blog kita.. tapi kadang2 ada yg tak faham bahasa nak ada 3-4 link dalam komen dia.. orang dah bg tinggal 1 link dia nk lebih2 plak..

  2. ProfHariz says:

    Commentluv cheq problem jadi disable kan dulu.

  3. Tak rugi pun bagi… Bagi je apa susah -_- Hehehee… Kome baru nak set bende nie… Tak ingat nak set….

  4. serinian says:

    boleh lampirkan tak software comment luv tu. daku x reti nak pasang. anyway this is good info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *