Sambil Seminar Sambil Makan Karipap Mini #SBDDB13

image

Ngap ngap...sedap..

Ketika slot seminar berjalan tidak menghalang peserta daripada meneruskan aktiviti mengunyah Karipap Mini. Itulah kelebihan peserta yang hadir ke #SBDDB13 kerana teknik mengunyah ini tidak diajar di mana-mana…hehe.

Masing-masing telah berjaya mengurangkan kuantiti karipap mini di dalam balang milik mereka. Tahniah diucapkan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

29 Responses

  1. Kujie says:

    Mulut kak jie tgh mengunyah..hahah

  2. jal says:

    heheh mula2 cuba satu, pastu cuba satu lagi, pastu rasa nak lagi, lama2 baru sedar dah dekat setengah balang makan masa event tu heheh, memang sedap nak order bawak balik kampung ni.

  3. titan says:

    gua rasa penjenamaan yang buat agak berjaya. Tapi apsal SEMUA PANEL tak dapat?? gua tak dan merasa. waa. waa..

    • Ejam Othman says:

      ala yeker tak dapat, kesian.
      meh email alamat cikgu nanti saya hantar sebalang untuk mengubat hati yang lara, tak elok biarkan seorang cikgu jiwa kacau nanti mengganggu prestasi pencapaian anak bangsa…hehe
      *ini tawaran serius dari aku*

  4. cikgu naman says:

    terima kasih atas karipap mini yang sedap tu ;0

  5. TR says:

    Rugi tak dapat merasa karipap mini 🙁

  6. Denaihati says:

    karipap mini dah boleh ganti gula2 masa seminar lepas lah kot….heee

  7. wandisini says:

    terima kasih sponser karipap
    beshhh…!

  8. Myra Jay says:

    Syiokla depa dok dekat dengan tokey.. Puas la dapat makan 😀

  9. sha says:

    tq ejam sudi sponsor karipap yg sedap.. serius k sha nk order lagi nanti… tahniah juga pd ejam dan wife sebab nak dpt second baby… sama mcm k sha dan hubby….

  10. suri says:

    amboi sedap mengunyah haaa.. alhamdulillah org depan berucpA hangpa pi makan kt blkg hii..

  11. Ezad Skytech says:

    serius..karipap mini tu sgt2 sedap…sekali hadap je da habis sebalang…huh~

  12. wahh.. bakal meletop biz karipap ejam ni

  13. ciklaili.com says:

    saya & suami tak sempat rasa karipap mini tu. masing2 kata sedap. saya panjangkan pahala tuan – jadikan karipap mini sebagai buah tangan untuk anak suami yang dirawat di PPUM.

    mungkin lain kali boleh buat tempahan pula 🙂

  14. reezluv says:

    siyes lah sedap..kena orde sampel..nak promote kat opis aku plak..ehehee

  15. Asyrof Asri says:

    Lepas ni mudah la dah ada lubang nak cari penjual karipap.

    Blogger meet blogger then jadi company.

    YahOoo …besar jugak harapan saya ni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *