Sedapnya Extra Moist Chocolate Cake.

image

Semalam sebelum isteriku pergi berkursus dia sempat bekalkan aku sebekas kek coklat yang sedap. Jenama EMCC – Extra Moist Chocolate Cake seperti dalam gambar di atas. Harga jualan cadangan RM6.90 sahaja, nampaknya harga dan rasanya memang berbaloi-baloi. Hampir jahanam juga diet aku semalam. Berjaya simpan lagi separuh untuk dikerjakan beberapa hari lagi secara beransur-ansur.

image

Kek ini juga sedang menjadi fenomena di negara ini. Siapa yang tak pernah rasa rugilah tapi kalau pandai buat kek lebih baik buat sendiri sebab boleh makan ulang-ulang sampai muak…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

6 Responses

  1. Asyrof Asri says:

    Wah seronoknya.

    Saya peminat coklat jugak.

    Ya Allah, tak sabar nak balik Malaysia.

  2. ProfHariz says:

    Ya Allah. geramnya tengokkkkkkkkkkkk

    • Ejam Othman says:

      kau yg tgk pun geram inikan pula aku yg merasainya, tapi terpaksa juga simpan sedikit untuk dimakan beberapa hari lagi.
      benda sedap rugi kalau makan habis sekaligus…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.