Banner Sifu – Biar Pakar Yang Design.

image

Hujung minggu lepas aku sekeluarga berada di Bukit Beruntung dan ketika dalam perjalanan ke sana melalui Rawang yang jem nak mampus tanpa sebab logik akal tu ternampaklah kedai ini di sebelah kanan.

Agak menarik penjenamaan mereka yang jelas bidang kepakaran mereka itu sendiri. Lebih menarik lagi tagline Biar Pakar Yang Design itu sendiri seperti memudahkan kerja bakal pelanggan mereka mengubah idea dalam fikiran ke atas hasil grafik yang diingini. Oleh itu pilihlah tagline yang menarik untuk perniagaan anda, ianya boleh digunapakai juga kepada blogger.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

18 Responses

  1. fyna says:

    smart tagline dia ^_^

  2. KiD says:

    waaaaahhhh… menarik tagline nya

  3. Anuar says:

    Ayat Promosi yang menarik… 😉

  4. Zida says:

    Padat dan bermakna. Memang tertarik!

  5. style tagline dia..terbaikk..

  6. Joe says:

    Murah jugak.. Kalau buat kat Shah Alam mesti mahal

  7. Norfanil says:

    dia punya tag line dasyat.. memang betul2 attractive..

  8. Hafizul says:

    Emm satu teknik promosi yang hebat..hehe

  9. Anarm says:

    Tagline dia guna memang power..

  10. titan says:

    aku selalu guna exprezz banner. Memang cepat. Order pagi, petang leh siap. Kekadang, order kul 2, kul 5-6 dah siap leh ambil. Murah gak. Haha..

  11. sudah terang lg bersuluh apa biznes dan kepakaran kedai tu kan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.