Bulan Mei Aku Menaip 60 Entri.

Rekod Bulan Mei 2013.

Rekod Bulan Mei 2013.

Hari ini sudah masuk bulan Jun 2013 secara rasminya tanpa perlu menunggu atau tertangguh disebabkan oleh apa juga kerana masa berjalan tidak pernah menunggu sesiapa. Sepanjang bulan Mei 2013 aku berjaya menulis 60 entri yang majoritinya di update secara terus dari Samsung Galaxy Note yang aku beli secara terpakai dari seorang blogger hujung tahun lepas. Banyak berjasa telefon tersebut walaupun sekarang ianya sudah tidak lagi boleh digunakan secara wifi, perlu pakai data 3G sepanjang masa kalau ingin online di telefon tersebut. Kalau ada syarikat telekomunikasi yang sudi untuk menaja telefon bolehlah hubungi aku yer…hehe.

Rekod November 2012 aku masih belum berjaya dikalahkan oleh mana-mana bulan bagi tahun 2013 ini. Diharapkan adalah yang boleh jadi penyebab untuk aku berjaya pecahkan rekod aku itu sendiri. Bulan Puasa dan Raya bakal menjelma tidak lama lagi mungkin itu boleh dijadikan bahan untuk entri di blog. Bulan puasa banyak berkisah pada makanan dan kalau setiap hari update pasal makanan sahaja jawabnya penulis blog pun tak boleh tahan godaan begitu.

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. wazy says:

    Tahniah bro,60 entri tu dah kira banyak jugak la

  2. Affan says:

    So secara puratanya 2 entri sehari. Memang isitiqamah betul ni haha.

  3. titan says:

    peh, banyak gila..terer. tererr..

  4. Nak tulis banyak mcm tu tapi ceritanya takut tak ada pembaca -_-

    • Ejam Othman says:

      Memang kerisauan itu juga aku rasa takut takde org baca tapi aku fikir yg aku suka ambil gambar dan suka menulis tentang anak aku maka dientrikan untuk kenang-kenangan.

      Untuk pastikan blog kita ada pembaca hanya perlu promosikan diri dlm komuniti yg sesuai seperti blog aku komunit blogger ibu bapa. Kalau ada pembaca dr blogger atau golongan bujang itu adalah extra yg tak boleh dihalang tp diterima dgn senang…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.