Cantik Juga Motor Honda Wave Dash.

wpid-20130603_090301_eo.jpg

Pagi ini kakak senior datang kerja merempit pula dengan motor barunya. Mula-mula tak perasan pun siapa yang bawa motor tu, bila nampak dia berjalan menuju pejabat untuk punch kad baru tahu.

image

Warna oren dengan stiker motor Repsol ternyata motor Honda Wave Dash ini kelihatan sangat menyerlah sekali dari jauh. Pertama kali juga tengok motor yang dah cantik begini tidak perlu buat apa dah.

image

Kepochi di sekolah ni ramai mesti ada yang sibuk nak bercerita dan nak ambil tahu. Ada yang paling tak seronok takut ada cerita tambahan buat penambah perisa. Memang begitulah politik tempat kerja yang semua orang kena hadapi.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. Mus says:

    macam motorsikal saya juga! 100%sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *