Ada Sambungan Rupanya Siri Sinetron Ketika Cinta Bertasbih.

image

Mbak Husna

Kebetulan tadi jam 5 petang aku tertukar tv ke saluran TV Al-Hijrah dan tertengoklah sinetron yang aku ikuti sebelum ini iaitu Ketika Cinta Bertasbih. Siri kali ini diberikan judul Dari Sujud Ke Sujud pula. Mengikut info dari Dekoder Astro siarannya dari jam 4.30 petang hingga 5.30 petang. Hari siaran aku tidak pasti pula.

image

Vivi muncul sebagai pesaing Husna.

Nampaknya aku kena cari episod awal sinetron ini, mungkin ada di Youtube. KCB adalah antara sinetron keagamaan yang seronok dilayan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. titan says:

    kekadang aku kesian kat watak baik nih..benda mudahh leh fikir..tapi ikut gak apa orang jahat suruuh…

  2. Hafizul says:

    Emm comelnya pelakon citer nih..hahaha

  3. apix says:

    macam mane nak download semua series ni…

    • Ejam Othman says:

      Saya pun dwld dr youtube jer kesemua 35 episod.
      Baru tgk sampai episod 22.
      Lps cuti raya nanti br sambung tengok semula.
      Banyak konflik dalam siri ini.

  4. apix says:

    xkan nk download satu2…
    xbleh ke download semua episod selalu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *