Beli Dan Pasang Sendiri Screen Protector Samsung Galaxy Mega.

image

Beli 3 keping terus.

Memandangkan beberapa minggu yang lepas aku ada tanya beberapa kedai telefon tentang screen protector Samsung Galaxy Mega 6.3 ini namun semuanya beri jawapan sama iaitu belum dapat stok lagi. Oleh itu aku telah menyelongkar Lelong.my untuk beli dan akhirnya ada yang jual pada harga yang amat murah. Rasanya kalau pasang di kedai memang kena RM20 kot.

Balik saja rumah tadi aku terus kerjakan skrin telefon ini dan akhirnya berjaya juga melekat screen protector ini walaupun tidak sekemas mana. Itu tidak mengapa bagi orang baru belajar seperti aku ini. Nanti lepas isteriku balik akan ku kerjakan telefonnya pula tapi kena buat waktu Haq sudah tidurlah.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. Anuar says:

    Bro beli Screen Protector ni berapa ringgit satu dekat lelong?

    • Ejam Othman says:

      Harga jualan RM3 sekeping tapi ada tambahan RM3 lg utk setiap pembelian tu blom masuk penghantaran.
      Utk pembelian aku ni tolak kos pos sekeping screen protector tu jatuh harga RM4 sekeping.
      Masih murah lagi berbanding kedai telefon jual sampai belas2 ringgit.

  2. Mus says:

    syoklah ada telefon baru..
    ada test hari tu kat kedai..
    memang besar

  3. mijie says:

    aku pun ada 1 lagi screen protector masa beli note 2 dulu tapi tak reti nak pasang haha, ingat nanti nak cuba la gantikan screen protector yg dah ada ni dah calar balar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *