Blog Abang Ensem di dalam Aplikasi News Loop.

image

Kebetulan aku dipertemukan dengan apps ini ketika sedang layan facebook. Tanpa segan silu aku terus download dan setelah siap bila aku selongkar isi kandungannya kelihatan 2 blog yang aku kenal iaitu Amanz.my dan AbangEnsem.com. Betapa beruntungnya apabila blog mereka diiktiraf oleh apps yang memudahkan kaedah.

Feeds dari pelbagai sumber kini boleh dibaca dengan satu paparan dan dalam keadaan seselesa pembanca. Tahniah buat 2 blog tersebut kerana menjadi sumber maklumat yang diperlukan ramai.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

30 Responses

  1. zuan says:

    rating blog2 tu dah tinggi sangat..hehe

  2. wah hebat abang ensem…. 🙂

  3. hafizrahim says:

    Peh..terkenal satu malaya le lepas ni..market overseajadi handsome bro..haha

  4. Mus says:

    blog kualiti.. memang dorang layak

  5. jardness says:

    ahh.. bertambahlah trafiknya. hehe

  6. hasrulhassan says:

    As-Salam. Tahniah buat blog Abang Ensem, bila dah jadi pakar … maka akan ramai suka.

  7. sohoque says:

    untung la AE. makin ramai la awek tergoda

  8. Blog bro hanya blog merapu dan bergenre personal.. xboleh nk disama tarafkan dengan 2 blog yang mantap ini.

  9. titan says:

    hoho..

    untunglahhh..

  10. fyna says:

    perrgghh… makin canggih dan makin hebat abg AE nih.

  11. Anuar says:

    Tahniah Abang Ensem dan Amanz.. Semakin bertambahlah trafik di blog mereka selepas ini… 😉

  12. its maey says:

    untong la AE..org ensem kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *