Cik Cinta Wangi Minta Diservis Sebelum Puasa.

image

Memandangkan bulan Jun 2013 adalah bulan paling banyak berjalan jauh setiap hujung minggunya maka kenalah balas budi kereta yang banyak berjasa ini. Seawal jam 8 pagi lagi aku dah gerak dari rumah menuju ke pusat servis Perodua Temerloh memandangkan hari Sabtu tiada istilah booking, siapa cepat dia dapat awal.

Minggu depan pada petang hari puasa pertama akan gerak pulang ke Kelantan rumah mertua sebab isteriku nak berpuasa bersama keluarganya memandangkan giliran raya tahun ini adalah di Melaka.

Selepas saja siap servis kereta hari ini akan ke Gambang dulu sebab isteriku ada urusan kerja katanya. Aku selaku seorang suami dan papa yang baik lagi kacak maka ikutkan saja…hehe. Boleh main air nanti kan Haq.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. Norfanil says:

    cinta wangi? hahaha..ok dah wangi dah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.