Contoh Gambar Dari Kamera Samsung Galaxy Mega 6.3

image

Ini adalah contoh gambar yang dirakamkan dengan telefon Samsung Galaxy Mega 6.3 yang disertakan dengan kamera 8 megapixel. Hasil pemandangan luar dengan cahaya matahari jam 10 pagi memberikan hasil sebaik ini untuk tetapan automatik pada kamera. Bagi aku sudah cukup puas dan berbaloi dengan pelaburan yang dibuat bila membeli telefon ini.

image

Walaupun aku ambil gambar dengan keadaan zoom ianya masih mampu merakam kualiti gambar yang baik dengan warna yang tidak berlebihan mahupun kekurangan. Sedap mata memandang orang kata.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Mus says:

    white balance rasa baik tukar kepada daylight utk kesan yang lebih baik

  2. Anuar says:

    Wah Bro… Cantiknya gambar yang bro tangkap… Tentu bro pun ada kepakaran dalam mengambil gambar… Kata orang kalau kamera cantik macamanapun, tapi belum tentu berjaya menghasilkan gambar yang menarik kalau tak pandai nak ambil gambar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.