Pemenang Pusingan Pertama Kasut Zalora Malaysia.

Tahniah kepada pemenang.

Tahniah kepada pemenang.

Alhamdulillah hari Isnin datang lagi, seperti yang dijanjikan dalam Peraduan Ringkas dan Pantas Menangi Kasut dari Zalora Malaysia yang aku anjurkan pada Jumaat hingga Ahad yang lepas hari ini aku umumkan pemenangnya. Walaupun waktu singkat tapi sebagai permulaan aku rasa ianya boleh diperbaiki lagi.

Pusingan Pertama ini aku hanya memilih SEORANG PEMENANG sahaja dan pusingan berikutnya mungkin akan ada lebih dari seorang pemenang. Doakan semoga sama-sama kita murah rezeki dan dapatlah kita berkongsi rezeki itu. Pemenangnya ialahย Ema Bellezza AbdGhani, sila PM di Facebook (https://www.facebook.com/messages/EjamOthmanDotCom) maklumat Alamat Penuh Penghantaran, Nombor Telefon, dan Saiz Kasut Yang Dipilih.

Tahniah kepada pemenang, nantikan Pusingan Kedua pula nanti.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

 1. sweetkurma says:

  tahniah, best nya bila dapat hadiah ni kan

 2. titan says:

  tahniah pada pemenang. hoho

 3. reezluv says:

  menang sudah nampaknya..tahniah..:D

 4. ya.. hepy sesangat jadi pemenang. dapat lah kasut raya.. seperti yg di inginkan sesangat.. TQ Ejam… sb pilih ema. ๐Ÿ™‚

 5. okey. dah pm dah di page facebok.. hehe siap entri.. dlm duk sakit2 ni. Terimakasih sekali lagi…

 6. nak kasut jgk.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.