Sandal Admiral Dari Zalora Selamat Diterima.

image

Sandal raya.

Pembelian dari Zalora terakhir kali aku buat adalah Januari 2013 sampaikan polisi Penghantaran Percuma Dengan Pembelian Melebihi RM75 Sahaja pun aku tak sedar. Polisi tersebut digunapakai mulai Mac 2013 yang lepas. Pembelian sandal Admiral ini menyebabkan aku kena bayar caj penghantaran sebanyak RM5, ok ler masih murah lagi dengan harga sandal tersebut RM69.90 lepas tolak diskaun lagi 10%.

image

Saiz 8.

Pilihan warna untuk jenama Admiral ini hanya ada 2 saja iaitu kelabu dan yang aku beli ni. Disebabkan warna gelap yang ada hanyalah itu saja maka beli sajalah. Aku nak gunakan sandal ini untuk kegunaan harian sebab selipar yang aku biasa pakai sudah agak lusuh dan buruk.

image

Selesa dipakai.

Aku dah cuba jalan-kucing dengan sandal ini dan selesa juga dipakai. Bagi aku harga dan kualitinya berkadar terus. Terima kasih Zalora sebab hantar cepat, beli semalam hari ini dah boleh pakai.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

 1. hafizmd says:

  fuh! smart gak design ni…

  ngamlah bro!

 2. Anuar says:

  Cantiknya Sandle ni… Berbaloi membeli secara online… 😉

 3. Norfanil says:

  perghh.. dah beraya dah kita ni.. hehehe

 4. Hafizul says:

  Wahhh memang cantik dan menarik..hehe..sesuai digayakan di hari raya nanti..hehe

 5. titan says:

  wah, sandal pun hang beli online. hoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.