Tak Lepas Turun Pun Nak Menangis.

image

Tangisan raih simpati.

Tengah seronok main kereta tu boleh pula tetiba dia melalak. Ingatkan tersepit atau tergolek jatuh rupanya nak turun dari kereta tu tak lepas. Dah ler duduk terbalik lagilah susah nak lepas turun. Pandai-pandai dia jer main kereta terbalik begitu.

image

Ambil gambar dulu.

Terima kasih pada mamanya sebab sempat ambil gambar ni, papa tengah sidai baju di ampaian waktu ni. Untunglah dapat isteri yang memahami minat suami berblog ni, dia rakam sebagai bahan untuk diletakkan dalam blog suaminya.

Sebagai anak Haq kena faham kalau ambil gambar dulu tu jawabnya papa nak update blog jer jawabnya…hehe. Tidak dalam semua hal ambil gambar dulu, yang dirasakan wajar sahaja.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Azie says:

    Nak manja dengan ibulah tu, kan tak lama lagi ibu nak ada baby kan.

    Amboi bapa mithali siap sidai baju tu hihihihi. harus selalu tolong isteri nak2 time isteri preggy. untuk suami2 macam ni salute lah.

  2. Anuar says:

    Seronok jadi Haq… Boleh terkenal di alam maya, dek kerana kerajinan ayahnya menjadi seorang blogger… 😉

    • Ejam Othman says:

      nanti dah besar boleh ler dia baca macam mana perangai dia waktu kecil..
      ben ashaari sumber inspirasi aku untuk bercerita pasal anak dalam blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.