Aura Hot Menyinari Hari Raya Nanti.

image

Beberapa minggu yang lepas aku ada menerima set Aura Hot. Suplimen kesihatan ini sangat sesuai untuk wanita dan gadis di luar sana dalam menjaga penampilan dan kesihatan diri. Bila tubuh badan sihat hidup akan lebih gembira lalu dapat menggembirakan orang disekeliling kita juga.

Untuk lebih mengetahui akan kebaikan Aura Hot ini bolehlah rujuk kembali entri terdahulu iaitu Cantik Di Hari Raya Bersama Aura Hot.

Balik kepada maksud asal entri ini iaitu ingin berkongsi kesan penggunaan Aura Hot itu sendiri. Memandangkan isteriku sedang mengandung dan tidak sesuai untuk mengambil suplimen ini maka aku menawarkan pada adik bongsu aku untuk mencubanya. Kesan penggunaan kepada setiap individu adalah berbeza maka harus diingat itu.

image

Penyediaan Aura Hot sangat mudah hanya perlu buka sepaket dan bancuh bersama air suam mahupun air sejuk mengikut selera anda. Kadar kepekatan bancuhan juga bergantung pada selera anda untuk menelannya. Suplimen ini berperasa buah delima dalam setiap paket.

Apa yang diceritakan oleh adik bongsuku apabila dia mengambil suplimen ini ialah kulitnya terasa ada perubahan lebih baik, tubuh terasa lebih selesa dan bertenaga. Syukurlah pengambilan suplimen ini sesuai dengannya. Ada mungkin terjadi tidak sesuai atau kesannya agak lambat bagi sesetengah pengguna jadi jangalah berputus harap sebelum mencubanya. Berikan sedikit masa untuk melihat kesan pengambilan suplimen ini.

Untuk ketahui lebih lanjut berkaitan produk Aura Hot ini bolehlah hubungi mereka di nombor telefon Aisyah  019-6690054 ataupun terus ke Facebook mereka di https://www.facebook.com/AuraHot dan boleh dapatkan maklumat lanjut di blog mereka di http://aurahot.blogspot.com/

Peluang untuk menjadi Agen dan Stokis Aura Hot juga kini dibuka, jangan lepaskan peluang ini untuk menambah pendapatan bulanan anda.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

 1. Anuar says:

  Testimoni yang bagus tentang Aura Hot daripada adik Bongsu Bro sendiri… Pasti ramai yang berminat untuk mendapatkan produk ini sebagai Suppliment…

 2. Anarm says:

  Selepas wife saya menggunakan produk Aura Hot ini, saya lihat wife saya bertambah HOT.. Aura Hot, saya mesti pilih.. hehe..

 3. TENGKUBUTANG says:

  waaa.. aura nampak menarik lea nanti raya ni yea.. heee

 4. kak ina kl says:

  salam ramadan
  aura hot memang hot aaa

 5. suriaamanda says:

  nampak menarik…SA nak cuba la…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.