Beli Perangkap Tikus Dapat Kaca Mata.

image

Aku ada order penghalau tikus kononnya jenama Riddex dari Lelong.my minggu lepas dan barang tersebut sampai semalam. Pagi ini bila ambil dan tengok isi kandungan parcel tersebut boleh pula tersalah barang. Dapat kaca mata HD pula. Macam mana nak halau tikus dengan kaca mata ni…tikus tak takut dengan orang kacak macam aku…haha

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. b, tkleh pakai pun spek ni kan…bg sayang la kan….

    • Ejam Othman says:

      dah cuba spek tu memang boleh masuk kalau org yg memang dah pakai spek, design tu dah ambil kira kot.
      mcm menarik jer…tgk invois tu RM25 jer siap hantar.

  2. Azie says:

    Hhah, mungkin cermin mata tu berfungsi untuk menghalau tikus kot ejam kihkihhhh

    kot2 ada laser ke kat sisi bingkai cermin tu hahhaha.

  3. titan says:

    tak nak..bagi gua maaa…haha

  4. Juan says:

    adoiii, ni camner nih, hehehe

  5. Mus says:

    hahaha.. gelak tikus .. selamat dari kena perangkap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *