Yeyeh Dapat T-Shirt Rasmi Blogr.my

image

Alhamdulillah pagi ini masuk kerja kelihatan ada 2 bungkusan kurier untuk aku. Yang paling best ialah t-shirt dari blogr.my ini. Tidak sangka sampai juga akhirnya walaupun pengumuman pemenang telah dibuat pada bulan Februari yang lepas. Apa-apa pun aku ucapkan terima kasih banyak-banyak.

image

Model tshirt blogr.my 🙂

Aku paksa kakak senior tolong ambilkan gambar aku dengan t-shirt tersebut, terima kasih kak…hehe. Orang takde sangat bolehlah nak pacak tengah tu ambil gambar kalau tidak malulah. Aku suka pada logo blogr.my ni sebab ianya identiti yang boleh dibaca dengan mudah sekali.

image

Bahagian depan.

image

Bahagian belakang.

Pada bahagian depan ada logo blogr.my yang besar manakala bahagian belakang selain logo ada tertulis tagline mereka iaitu “Halaman Utama Blog Malaysia”, walaupun dari belakang tiada url tapi dengan carian google tagline tersebut bakal membawa ke website mereka juga.

Sekali lagi terima kasih blogr.my.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. Anuar says:

    Tahniah Bro… Macamana Bro boleh dapat Tshirt ini?

  2. wow seronoknya… jemput singgah. salam perkenalan.

  3. Bahrain says:

    Cantik logo blogr.my tu..

  4. jum'ati says:

    tahniah la..walaupon dah menang lame akhirnya dapat jugak..

  5. titan says:

    pehh..besar gila baju. Muat ke saiz badan ko tu? hoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *