5 Pemenang RM50 Telah Diumumkan.

Tahniah.

Tahniah.

Seperti yang dijanjikan pada Peraduan Menang RM250.00 sebelum ini yang tarikh 11 September dipilih sebagai tarikh pengumuman pemenang. Dengan berbesar hatinya 5 pemenang tersebut telah dimaklumkan melalui email dan diminta mereka segera memberikan maklumat yang diperlukan dengan kadar segera sebelum tarikh 16 September 2013 jika tidak kemenangannya akan dibatalkan.

Pemenangnya adalah seperti berikut:-

5 Pemenang Bertuah.

5 Pemenang Bertuah.

Tahniah kepada pemenang semua dan mereka yang turut serta menjayakan peraduan ringkas ini. Teruskan sokongan pada blog ini dengan itu aku akan lebih bersemangat untuk buat peraduan seterusnya..hehe.

Terima kasih.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

20 Responses

  1. zie fauzi says:

    tahniah untuk semua pemenang….

  2. titan says:

    tahniah pada mereka yang menang. 🙂

  3. reezluv says:

    tahniah pada yang menang 😀

  4. jum'ati says:

    Tahniah pada yang menang

  5. hafizrahim says:

    banyak jugak tu rm50..lepas makan pizza hut satu family

  6. Juan says:

    eh apsal aku x tahu contest nih, tau tau jer dah tamat

  7. syu90 says:

    Alhamdulillah..rezeki..thanks bro..japg syu bg details ye..

  8. Dianaa says:

    alhamdulillah. tersenarai. terima kasih. tapi saya tak dapat email lagi 🙂

  9. cikgunas says:

    tahniah kepada para pemenang. good job!!

  10. Bahrain says:

    Tahniah buat mereka.

  11. Ain says:

    Alhamdulillah.. terima kasih.. tapi sy blum trima email..
    Fb guna yg nama Amirul Asraf tu. hehe email sy tak silap hyperforter@gmail.com

    • Ejam Othman says:

      email hanya dihantar ke email yang digunakan untuk sertai contest tersebut, pastikan cek semula email yang pernah digunakan untuk contest tersebut..
      bila dah jumpa email tersebut sila reply segera sebagai kaedah pengesahan untuk pihak saya juga.
      terima kasih, harap memahami situasi ketelusan yang perlu saya jaga untuk nama baik blog ini. 🙂

  12. Zali says:

    Tahniah kepada yang menang

  13. Mus says:

    tahniah kepada pemenang.. bila ada lagi contest ni?

  14. lar.. Dah tamah rupanya. Ingatkan sampai hujung bulan ni. Haha. Terlepas sudah. Tahniah kepada mereka yang menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *