Barang Dah Sampai Tapi Mood Nak Pasang Belum Mari.

image

Hari Selasa yang lepas lagi kotak ini telah sampai. Ini pembelian pertama aku dari GroupMe dan ianya aku yakini kerana segala tawaran murah yang ada di laman web tersebut adalah terus dari penjual di Lelong.my yang merupakan rangkaian mereka juga.

image

Isi dalam kotak ini perlu disambung-sambungkan untuk membentuk objek yang boleh digunapakai selepas itu. Aku masih mencari mood untuk pasang mungkin hari Jumaat lepas balik solat Jumaat agaknya. Semoga mood itu datanglah hendaknya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Cikgu Hairul says:

    Barang apa tu? Macam perabut pasang siap je.

  2. Anuar says:

    Almari Pakain ker ni? Berapa ringgit satu?

  3. Mus says:

    hujung minggu sesuai.. gotong royong pasang..

  4. Ain says:

    Prabot apa agaknya.. Almari buku?

  5. puanbee says:

    rajin juga ejam shopping 🙂

  6. Mak Lagenda says:

    Eeeee..sukanya kalo dpt brg2 gitu!! Tak sabo nak pasang..

    Mak suka gila kalo dpt brg psg siap gini. Mmg serah 100% pd mak utk pasangkan. Kalo bab psg2 ni, pokcikku itu fail sket.

    Ngeee..

  7. barang apa ni bro? selalu kalau barang dah sampai tak sabar terus nak pasang. Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *