Belikan Katil Khas Untuk Aqil.

image

Memandangkan along Haq agak ganas cara sayang adiknya maka terpaksalah aku pergi beli baby coat ini pagi tadi. Ronda sampai ke Tanah Merah mencari kedai perabot sesambil keluarkan pitih kat Maybank, jauh mencari bank kepala rimau sebab memang tak banyak cawangannya di Kelantan.

image

Bila Aqil dah duduk dalam tu rasa selamat sikit cuma along suka buat main tolak-tolak pula. Kena sentiasa ada orang perhatikan agar tidak terjadi perkara yang tidak diingini. Kita kena lebih peka.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. Anuar says:

    Lepas ni baby Aqil boleh tidur dengan tenang tanpa gangguan Along Haq…

  2. Dianaa says:

    alolo comel Aqil 😀

  3. Mus says:

    cara selamat elak baby jatuh katil juga ni bro

  4. Ain says:

    Haq teruja kot.. hehe

  5. Silap2 along haq masuk dalam tu skali nanti bro. Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *