Hari Ahad Kalau Tak Buat Tak Sah.

image

Dah banyak kali Ahad juga kami terlepas buat benda ni, maklumlah banyak agenda sebelum ini kan. Nasib baik minggu ini tiada perancangan ke luar kawasan maka lepas sarapan tadi terus ke sini untuk membeli-belah seperti biasa. Ada beberapa barangan bayi dan abang long Haq yang perlu dibeli juga untuk bekalan bawa balik kampung 2 minggu saja lagi. Semoga kelahiran anak kedua kami nanti dipermudahkan oleh-Nya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. dah 9 bulan ke wife ejam preggy?

    moga dipermudahkan…

    Nis pun satu brg baby tak beli lg… rasanya brg2 lama masih boleh digunakan… nak cari set2 baju baru sikitlah utk sambut org baru kan…

  2. titan says:

    apa yang sah-sah nih..haha

  3. Buat apa ni bro? Shopping ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *