Pagi Tadi Panjang Sekarang Dah Pendek.

image

Gambar sebelah kiri waktu pagi tadi mananya wasap selepas dia berjaya tidur. Kesian mama sebab kena tengok Haq sendiri bila papa kena balik dan bekerja. Di kampung Haq seronok bermain sampaikan bila celik saja mata pagi hari dah nak turun ke tanah bermain kata mamanya. Tidur usah ceritalah payahnya macam mana sebab dah biasa nak tidur peluk dan bau ketiak papakan.

Haq jangan nakal sangat tau kesian mama. Tunggu adik dah ready nak keluar baru papa balik kampung ya. Adik tolong keluar kena masa yang cantik ya senang papa nak cuti panjang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. titan says:

    haha..kasi doa banyak-banyakkk..moga haq dapat adik comel-comel..

  2. Mus says:

    keluh kesah rasa berjauhan ni..

  3. Dianaa says:

    nasib baik tak botak habis. hee 😀

  4. Kalau di kampung mesti best sikit nak bermainkan. Tu yang panjang langkah. Ok jugak kalau aktif sikit. nanti mesti senang nak tidur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.