WOW Lelong TV Shopping

Beli-belah goyang kaki.

Beli-belah goyang kaki.

Dapat email dari pihak Lelong.my yang mereka akan jadi yang pertama di Malaysia menyediakan kemudahan membeli-belah melalui Televisyen sahaja. Banyak tanda tanya lagi bagaimana ianya akan kelihatan, kalau nak tahu lebih mesti Amanz.my akan dapat bau terlebih dahulu perkembangan menarik ini. Aku seperti telah jadi seronok membeli di Lelong.my sebab banyak pilihan dan murah.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. Mus says:

    saya pun baru jer menang bid aksesori kamera di lelong..

  2. sukma says:

    tentu ada suatu kelainan…….

  3. suraya says:

    abis la lepas ni.. dok umah pun bleh abis duit.. sekarang ni pun kejap2 shopping online, tambah shopping kat TV pulak nanti.. adoiya ya.. hahaha

    *kena kuatkan iman utk tahan nafsu berbelanja..

  4. Parok nyoping la kan lepas nie…

  5. Ain says:

    Mcmna nk beli dlm tb.. terfikir fkir dr tadi.. hm hm hehe

  6. titan says:

    pehh..hang ni memang kaki shopping betul la. haha..

  7. Tak pernah lagi shopping dekat lelong ni. Dulu ada jugak nak berjinak-jinak, tapi terus senyap macam tu je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *