Adakah Ini Cek Terakhir Aku Bersama Nuffnang?

image

Semalam aku nampak sampul surat berisi cek ini di dalam peti surat. Dari saiz sampul aku dah boleh agak ianya dari Nuffnang, lagipun waktu di kampung aku tengok Facebook ramai kenalan blogger meletakkan gambar cek masing-masing. Jumlah yang aku dapat tidak banyak dengan jumlah seperti selalu bila aku buat cash-out.

image

Memandangkan blog aku telah diterima permohonannya oleh pihak Innity maka secara rasminya aku tarik keluar iklan Nuffnang buat masa ini bagi memberi laluan kepada bahan eksperimen terbaru ini. Sekiranya membuahkan hasil yang lebih lumayan mungkin aku akan keluarkan blog ini dari akaun Nuffnang dan setia pada Innity sahaja.

Terima kasih NN dan selamat datang Innity.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Anarm says:

    Untunglaahh dapat guna Innity.. Blog aku kalau apply Innity confirm tak lepas punya..

  2. Mus says:

    tahniah bro.. ada masa rujuk balik dengan nuffnang tu

  3. Dianaa says:

    wahh! innity masyuk kot. tahniah 😀

  4. titan says:

    kalau ada blog lain, letak kat sana la. hehe..

    innity nih..kalau salah tackle..susah nak dapat banyak.

  5. Ain says:

    Wah dapat innity..tahniah..

  6. mat says:

    Tahniah dapat innity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *