Bila Hujan Tak Dapat Tengok Love You Mr. Arrogant.

image

Hujan sangat lebat sekarang, Astro mulalah buat hal. Demi nak tengok juga drama bersiri Love You Mr. Arrogant di TV3 maka aku layan dari laptop sahaja. Cepat-cepat buka Tonton.com.my untuk tengok LiveTV mereka.

image

Mulanya macam susah nak tengok mungkin sebab ramai yang tengah akses juga kot. Lepas beberapa minit baru boleh tengok dengan lancar. Petir kuat juga risau modem Streamyx pula kena sambar nanti. Harapnya tidak.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. Yan Ty says:

    Bila hujan mesti ada gangguan , bila nak fix kan prob ni kan. selamat ada lappy leh tgok lepas tu crite fav kita.

  2. Ain says:

    Wifi kat rumah dah byk kali kena sambar petir hehe.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *