Buat Apa Tu Along Haq.

image

Dikirimkan oleh Mamanya melalui wasap. Perangai Along ni sekarang macam-macam sampaikan adakalanya buat kami tergelak. Bila kita gelak dengan perangainya tahu pula malu-malu. Setiap kali tidur aku mesti temankan Along Haq kerana dia agak mudah tidur kalau dengan aku dan seperti biasa aku pun akan join sama terlelap. Bukan sengaja nak tidur tapi dah anak ajak kita ikutkan saja demi nak jaga hati…hehe.

Oh ya cerita panjang lupa nak tulis yang Along Haq sedang tidur sebenarnya tu. Biasanya aksi tersebut sekejap sahaja sebelum dia tidur dengan posisi normal semula. Guling-guling tertonggeng.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. Lar.. Tengah tido ke tu bro? Hehe. Macam2 style dah..

  2. titan says:

    la..tidur ker? terbaiklahh..aku tak pernah cuba lagi nih.

  3. Ain says:

    Mimpi apa agaknya tu..naik roller coster?hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.