CellAds Bagi Poin Untuk Setiap Panggilan dan SMS Yang Diterima.

cellads

Cara mudah untuk kumpul poin.

Pernah dengar tentang CELLADS? Aku pun baru tahu tentang sesuatu yang menarik ini selepas diperkenalkan oleh rakan blogger. Melalui apa yang dikongsikan oleh Blooggers dan Anarm melalui blog mereka membuatkan aku teruja untuk mengumpul poin. Setiap panggilan dan sms yang anda terima melalui telefon pintar anda akan melayakkan poin diberikan, tapi jangan lupa pasang dahulu aplikasi CellAds ini pada telefon anda.

image

Paparan aplikasi CellAds.

Senarai iklan yang akan anda dapat lihat selepas menerima panggilan dan sms disenaraikan pada ruangan Dunia Iklan ini, ianya dikeluarkan bergilir-gilir. Pada ruangan Menu tersenarai beberapa perkara yang boleh dijadikan rujukan.

image

Senarai minat yang akan menjadi rujukan pengiklan.

Aku telah memilih pelbagai minat yang disenaraikan agar pengiklan sudi memberikan pelbagai iklan untuk aku. Lagi banyak iklan bermakna lebih banyak poin boleh diperolehi.

image

Jumlah poin yang telah dikumpul.

Muat turun dan daftar sekarang bersama CellAds untuk menikmati poin yang boleh ditukarkan kepada pelbagai hadiah menarik. Jangan lupa masukkan Blooggers pada ruangan Jenama / Komuniti sebagai rujukan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. Anarm says:

    Waahh.. Dah lebih 5000 point.. Power! Power!

  2. Mus says:

    saya ada install.. namun masih blur lagi.. skrang dah semakin faham bagaimana ia berfungsi

  3. BlackBerry macam takda je benda ni. Sian betul

  4. titan says:

    takde lagi smartphone mahal-mahal..

  5. Ain says:

    Belum download lagi cell ads ni…. hmm nak try nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *