Hadiah Stok 2 Bulan Huggies Dry Pants Telah Diterima.

image

Huggies Dry Pants

Alhamdulillah syukur akhirnya hadiah yang dinanti telah selamat diterima. Boleh rujuk entri diumumkan pemenang ini. Stok Huggies Dry Pants untuk 2 bulan tu bersamaan 200 keping lampin pakai buang jumlah keseluruhannya. Saiz yang aku minta ialah L untuk Along Haq pakai.

image

Stok 2 bulan.

Sekali lagi diucapkan terima kasih kepada pihak Huggies Malaysia untuk hadiah ini. Ianya dapat menjimatkan perbelanjaan bulanan kami sekeluarga. Bertambah semangat rasanya untuk sertai lebih banyak lagi peraduan yang ada tidak kira hadiah apa pun. Kalau ada rezeki adalah kan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

15 Responses

  1. Zali says:

    Tahniah bro. Banyak tu stok bekalan.

  2. Anuar says:

    Tahniah… Boleh berjimat untuk stok pampers selama 2 bulan… banyak juga tu…

  3. Farzli says:

    waa.. bes2… tahniah

  4. hafizrahim says:

    wah..memang best lah kalau dapat banyak macam tu. 🙂

  5. akubiomed says:

    Dapat jimat perbelanjaan untuk lampin paka buang untuk 2 bulan berikutnya.

  6. Mus says:

    banyak juga tu.. bertuahlah bro

  7. nurmisnan says:

    Nasib kecik. Kalau x bapak dia pun nak pakai.. kih3

  8. Ain says:

    Tahniah… jom tengok byk giveaway kat blog saya..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *