Lembaran Promosi Shaklee Telah Diterima.

image

Memandangkan lembaran promosi sebelum ini telah habis maka isteriku telah membuat tempahan yang baru. Design kali ini juga berbeza dengan yang sebelumnya. Segala maklumat mengenai produk-produk Shaklee turut disenaraikan dengan teratur dan baik sekali. Penerangan ringkas turut disediakan.

image

Sebanyak 1000 keping lembaran dibeli untuk persediaan tahun 2014 juga nanti. Bagi memastikan jualan terus meningkat maka sedikit pelaburan perlu dibuat tidak kira apa juga aspek yang difikirkan perlu janji cara dan kaedahnya halal dari segi hukum.

image

Sekiranya ada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk Shaklee bolehlah ke Facebook Vitamin Hidup untuk khidmat nasihat. Blog masih belum sedia sepenuhnya, InsyaAllah akan cuba disiapkan dalam masa terdekat.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Mus says:

    perancangan yang baik dalam perniagaan.. boleh jadi contoh..

  2. hazimah says:

    Cantik pamplet..order mana ye ejam..

  3. memang perlu lembaran tu untuk promosi bro. Nak berjaya kena keluar modal sikit Lepas tu hasil dia masuk berganda pulakkan.

  4. titan says:

    dah leh dah sebar risalah lepas ni. hehe

  5. Ain says:

    Wah..smoga bertambah maju….

  6. aliya says:

    flyers nie tempah kat mane ea??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.