Aksi Aqil Meneran.

image

Bukan senang nak rakam mimik muka budak comel ni, kebetulan lepas gomol-gomol dia muncul pula aksi meneran. Papanya on kamera dan rakam, kalau Aqil dah pandai cakap mesti dia sound Papanya ni asyik nak ambil gambar jer…hehe. Bukan apa Aqil ini semua kenangan untukmu di kemudian hari mungkin waktu itu Papa entah ada lagi atau tidak.

image

image

Bila dah membuang barulah selesa sikit perutnya. Malam tadi dia meragam sikit sebab kentut tak lepas walaupun berak macam biasa. Lepas sapu minyak dan urut-urut manja perutnya sambil angkat kaki supaya ada sedikit tekanan pada perutnya keluarlah angin kentut yang melegakan itu. Sepanjang malam dapat tidur lena hanya bangun untuk menyusu sahaja.

Haq pula malam tadi tak senang tidur sebab muntah beberapa kali. Alhamdulillah pagi ini Alongnya dah kembali bertenaga semula.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. titan says:

    elok la tu..dah pandai dah teran ekk..

  2. Dianaa says:

    lama dah tak singgah sini. makin comel Aqil ^^

  3. Aniq Bukhary says:

    Aqil bila besar nti cnfm gelak tengok entry nie.. hehe

  4. Ain says:

    haha.. bila baby kentut mula2 dulu gelak je sbb mcm klakar kecik2 dah pndai buang angin..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.