Dapat Baju Eizil Network.

image

Malam tadi baru sempat buka plastik baju yang saudara Eizil bagi Ahad lepas. Cantik baju Eizil Network ini dengan kain yang tebal dan selesa dipakai. Bila dah cuba try test pakai baru masuk mesin basuh. Lepas cuci kainnya kekal tak lari sangat bentuknya. Sekali lagi diucapkan Terima Kasih Encik Eizil.

image

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

13 Responses

  1. KiD says:

    Waaahhh… best laaaa dapat baju eizil network.. 🙂

  2. Anarm says:

    untunglah dapat t-shirt free..

    • Ejam Othman says:

      untung sangat, dah jimat tak payah beli tshirt…bleh sedondon dengan isteri lagi, nasib baik takde saiz untuk anak2…hehe

  3. Anuar says:

    Nampak menarik baju Eizil Network ni… Ada lebih tak? hehehe… Walaupun saya belum cuba try test, tapi kalau saya dapat sehelai pun, saya rasa seronok sangat-sangat…

  4. suriaamanda says:

    ada lebih x?hahahahahah

  5. titan says:

    wahh..nak jugak satuuu..

  6. Aniq Bukhary says:

    Untung laa ada orang bg.. Hehe

  7. hafizrahim says:

    untung lah bro dapat satu..aku tak de pun.hehe

  8. Ain says:

    Untung dpt baju baru….hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *