Lepas Belajar Kenalah Makan Baru Bertenaga Kembali.

image

Alhamdulillah makan tengah hari tadi sedap dan menyelerakan sekali mana tidaknya makan di Restoran GENG Upin Ipin Seksyen 13. Bukan saja-saja nak makan di situ tapi memang direkemen oleh Team Denaihati. Perut kenyang hati senang.

image

Tengok tu Abang Eyriqazz pun ada, dia tak makan hanya minum saja nak kuruskan badan katanya. Azam 2014 kalau tak silap…hehe.

image

Waktu makan beramai-ramai begini memang seronok. Sambil makan boleh sembang-sembang pelbagai cerita. Lepas kenyang naik semula ke kelas untuk solat kemudian sambung belajar semula. Walaupun kekenyangan ternyata semua masih segar dan memberikan tumpuan penuh ketika belajar. Terima kasih cikgu Eizil.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

  1. Aniq Bukhary says:

    Seronok dapat berkumpul sesama blogger kan..? Seriously jelous.

  2. Eizil says:

    Nampaknya gambar pun dah selesai upload ke s3, cuma kena upload juga custom files, sebab image untuk commentluv jadi broken kat bahagian komen ni…

    Tak sempat nak bersembang lama dengan bro tadi… insyaALLAH di lain kesempatan…

  3. yg penting dpt lepak2 dgn rakan2 blogger kan

  4. Mus says:

    seronok bersama ota-otai

  5. suriaamanda says:

    bestnya if makan ramai2 sambil sembang2….mcm2 cerita keluar nanti kan….

  6. titan says:

    fuhh..best la korang kann..

  7. Ain says:

    wah…dapat jumpa blogger lain.. best la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.