Ambil Koyak Sendiri.

image

Slip Poslaju Kosong.

Tadi pergi Pejabat Poslaju Temerloh macam biasa untuk hantar barang Shaklee yang dibeli oleh pelanggan. Kakak Poslaju ada bagi penerangan beberapa produk terbaru keluaran Poslaju yang sangat membantu peniaga online yang menjadi trend sekarang. Aku dan isteriku dengar tapi lupa pula nak ambil gambar, esok sekiranya ada pergi lagi akan dirakamkan gambar produk tersebut dan diceritakan di blog ini supaya lebih jelas lagi.

Slip Kiriman Poslaju dalam stok kami pun dah berkurangan maka minta terus pada mereka sebab mudah boleh terus isi maklumat penghantaran lebih awal sebelum berurusan di kaunter. Dapat yang belum koyak punya maka koyakkan ler sendiri, bukan jadi masalah pun sebab benda mudah.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. hafizmd says:

    Senang bila dah ada stok.Isi siap2, p beratur jer…terbaiklah!

  2. sweetkurma says:

    betul tu ejam, kena ambik siap2 senang boleh isi maklumat penerima dan pengirim kat rumah, tak lah dok lama2 di pejabat pos, anak teruna akak selalu bawak balik banyak2

    ejam jual shaklee tu ikut harga ahli atau harga biasa kepada bukan ahli, sekadar bertanya

    • Ejam Othman says:

      Betul tu kak…bila semua dah siap sedia takde kalut semacam di kaunter..

      Harga kasih sayang jer kak 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *