Freezer Khas Untuk Stok EBM Aqil.

image

Melabur sikit demi anak-anak. Waktu Haq dulu dah nampak masalah problem untuk simpan stok EBM jadi kali ini untuk Aqil dan bakal adik-adiknya pula freezer dibeli untuk simpanan yang lebih baik. Petang semalam baru sampainya. Walaupun bulan Januari 2014 nanti bil elektrik akan mula naik tapi demi anak-anak dan sasaran penyusuan susu ibu eksklusif maka tutup mata sahaja.

image

image

Berniaga Shaklee inilah antara hasil yang dapat dibeli. Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi sebagai pemangkin semangat kepada diri kami dan kepada sesiapa yang perlukannya. Jika ada iri hati maka saya mohon jangan baca entri di blog saya kerana nanti anda akan ditimpa sakit hati yang kronik.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

11 Responses

  1. hafizmd says:

    Terbaik! Senang nak simpan. Moga terus sukses bro!

  2. Irwan Alessa says:

    Bagus freezer ni.. lagi2 di beli dengan keuntungan berniaga kan??

    • Ejam Othman says:

      freezer ini sangat2 membantu mengasingkan benda makan dan stok EBM anak.
      betul tu keuntungan berniaga disalurkan pada sesuatu yang bermanfaat pada keluarga juga.

  3. Bagus kalau ada 1 dirumah ni…. memudahkan urusan nanti….

  4. akubiomed says:

    Ada freezer khas untuk susu.

  5. titan says:

    untunglah aqil…hoho..

  6. cikgu naman says:

    Kat rumah pun dah jadi tempat stok ebm…tahan 6 bulan ni..cuma masalah nak defrost je kena transfer pulak jap ke peti biasa

  7. luthfi says:

    mantab,…memang kita berdagang juga bertujuan untuk memenuhi kebutuhan dan keperluan anak-anak.semoga sukses terus.

  8. kakiblog says:

    ya..memang bagus freezer kalau ada kat rumah..selain daripada peti ais

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.