Homestay Regalia Studio – Macam Best Jer.

Facebook Homestay Regalia Studio

Facebook Homestay Regalia Studio

Aku baru dapat tahu ada blogger popular Abang Eyriqazz sedang anjurkan peraduan dengan hadiah penginapan di sebuah Homestay yang cantik di Kuala Lumpur yang dinamakan Homestay Regalia Studio. Penginapan 2 hari 1 malam merupakan hadiahnya.

regalia studio ruang tamu

Apa yang Abang Eyriqazz perlukan sebagai pelengkap syarat peraduan ini ialah tulis sebab musabab kenapa nak sangat merasa duduk homestay tersebut?

regalia studio ruang dapur

Ok apa yang aku rasakan penyebabnya sekarang ialah nak bawa anak-anak merasa angin luar, bukan apa kita yang dewasa pun bosan kalau terperap di sesuatu kawasan lama sangat. Bila dapat berjalan-jalan dan merasa suasana tempat baru mesti emosi akan lebih tenang. Walaupun nampak pelik bercuti di Kuala Lumpur tapi apa adahal kerana bercuti tidak kira di bandar ataupun di luar bandar yang penting menikmati saat-saat berehat tersebut.

regalia studio kolam renang

Haq suka main air, bila tengok kolam tu rasa menarik saja untuk dia lepaskan gian. Tak pasti pula ada bahagian untuk kanak-kanak atau tidak, kena tanya tuan homestay tu nampak gayanya. Aqil belum merasa lagi bercuti selain dari Kelantan, Pahang dan Melaka jadi kalau dapat bercuti di Kuala Lumpur pun ok dah. Banyak tempat menarik sebenarnya boleh pergi, silap-silap telefon sanak-saudara yang free waktu tu ajak melepak sama merasa homestay gaya studio.

Semoga adalah rezeki Haq dan Aqil nak merasa bermalam di Homestay Regalia Studio.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. Anarm says:

    Good luck bro.. InshaAllah ada rezeki menang boleh bawa Haq main air kolam..

  2. titan says:

    ohh..aku pun nak join gak la. boleh la takde orang kacau nanti. haha..

  3. Anuar says:

    Memang menarik homestay ni.. Baru-baru ni dah call owner dia nak book.. Tapi last minit tak jadi sebab, tiba-tiba isteri dan adik ipar mengajak saya bermalam di Shah Alam… Satu hari nanti saya harap dapat menginap juga satu malam di Homestay ini.. 😉

    • Ejam Othman says:

      wah sikit jer lagi nak merasa homestay tu yer, takper2 lain hari ada lagi boleh cuba try test…silap2 menang kontest tu nanti boleh dah pergi…join tak?

  4. eyriqazz says:

    Nice entry..thanks sudi join..In Shaa Allah pemenang akan diumumkan by next week..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *