Patutlah Facebook Android Kami Berbeza.

image

Setelah pening tengok perbezaan yang ada barulah aku jumpa jawapan kenapa aplikasi Facebook Android berbeza pada 2 telefon yang sama model dan versi Androidnya. Rupanya pihak FB sedang dalam proses menguji susun atur paparan yang baru bagi sesetengah pengguna. Isteri aku antara mereka yang terpilih walaupun kami pakai Samsung Galaxy Mega 6.3 yang sama. Untunglah dia jadi insan terpilih…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Tak perasan pulak FB tengah buat new layout…

  2. Mohd yazed says:

    FB sentiasa ada perubahan..untuk memastikan pengguna FB mendapat khidmat yg terbaik..

  3. titan says:

    biasalah tu, nama pun facebook kan.

  4. Anarm says:

    Wife bro join geng FB for Android Beta Tester ke? geng2 tester biasa akan dapat dulu apa2 kemaskini baru.. untuk test dan submit apa2 bug yg ada sebelum dilepas untuk semua orang guna..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *