Punch Card 2014 Sudah Siap Sedia.

image

Petang tadi balik kerja tengok di rak punch card sudah ada punch card baru untuk Januari 2014. Nasib baik kerani letak awal kalau tidak jawabnya 2 Januari nanti masing-masing masuk kerja tanpa rakam waktu ler.

image

Jam 5 petang 31 Disember 2013 telah selamat merakam waktu habis kerja. Selamat tinggal tahun 2013 dan selamat datang tahun 2014. Tahun 2013 aku berjaya mendapatkan pengesahan jawatan hanya dalam tempoh setahun perkhidmatan, memang pulun lengkapkan syarat-syarat yang perlu.

Semoga 2014 ada rezeki lebih lagi dalam kerja dan bisnes yang aku jalankan dan bakal jalankan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. Mate, truly awesome piece of writing!

  2. anuar says:

    Dah lama tak pakai Punch Card. . Tak rasa feel bila kad habis digunakan, kemudian kena tukar kad baru pada bulan berikutnya. . Hahaha rindunya mengenang nostalgia tersebut. .

  3. ohcikgu says:

    dah lama tak punch card ni. rasa tak biasa plak. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.