Dah Lama Tak Beli Kasut di Zalora.

image

Serius cakap memang dah lama tak beli kasut baru, baik untuk jalan-jalan mahupun kerja. Semalam selak-selak website Zalora terbekenan dengan pilihan jenama Body Glove. Kalau tidak silap jenama ini waktu aku masih belajar lagi dah ada tapi waktu tu mana ada duit sendiri nak membeli kasut yang disukai. Kini bila dah “remaja” barulah merasa.

image

Semalam beli hari ini dah sampai ke tangan, ternyata servis Zalora tidak pernah mengecewakan aku lagi. Tapi jangan bikin panas sekali pun sebabnya akan aku “senarai hitamkan” pesalah-pesalah yang cari pasal dengan aku sampai bila-bila. Oh ya Zalora bagi stokin percuma, terima kasih ya.

image

Dapat saja harus cuba try test untuk tengok saiz muat atau tidak, nasib baik betul saiznya. Siap cuba dengan sarung stokin lagi. Selesa kasut ini cuma masih ketat lagi sebab kasut barukan, bila kerap pakai nanti kembanglah sikit baru bertambah selesa.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. titan says:

    dah lama gila aku tak beli kasut baru nih..

  2. farid laham says:

    wah cantik la kasut ni hehe berkenan pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.