Semangat Juara MasterChef Malaysia All Stars.

image

Memandangkan malam ini episod kemuncak bagi mencari Juara MasterChef Malaysia All Stars di Astro Ria maka aku meresap semangat juara tersebut untuk menghasilkan menu makan malam aku sendiri. Isteri aku tak nak makan nasi katanya oleh itu terhasillah hidangan istimewa iaitu Nasi Goreng Sardin Tak Pedas.

image

Kenapa ada tak pedas? Sebab nak suapkan Haq makan nasi juga. Dia berdarah Kelantan betul asyik nak nasi jer asal nampak kedai makan.

image

Mengikut komen Ketua Chef di rumah ini nasi goreng aku sedap juga, cukup rasa katanya. Bukan senang nak dapat pujian chef tersebut, syukurlah tak tersingkir…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Suraya says:

    Ehh.. dah dapat dah mug kitkat? hee

  2. Rina says:

    Romatisnya, membuat makanan untuk isteri. Saya jadi iri nie
    Semangat memasak dan berkreasi 🙂

  3. Mood tengah rajin yea bro…. tapi nasi tu dah rupa hidangan kat restoran ….cayalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *