Air Tin Yeo’s Sesuai Bila-bila Masa Sahaja.

image

Petang tadi beli barang keperluan anak-anak sedikit sebab ada yang sudah habis. Sesampai sahaja di barisan rak produk Yeo’s tertawan dengan pilihan air yang ada. Air tin, air kotak dan air dalam botol masih banyak stok mungkin untuk memastikan permintaan di musim perayaan Tahun Baru Cina dapat dipenuhi.

image

Air kotak sering jadi pilihan pelanggan bangsa cina seandainya ada menerima tetamu melayu di rumah mereka. Oleh itu memang tidak sah kalau setiap troli pelanggan berbangsa cina ada bungkusan air kotak pelbagai perasa dari Yeo’s.

image

Memandangkan dah berada di Super Market ini adalah rugi jika aku tidak tambah stok minuman ringan aku, ini untuk disimpan dalam peti sejuk tempat aku bekerja. Jika lapar atau dahaga tidak perlu risau lagi dah hanya buka peti sejuk dan tadaaa pilih air tin yang berkenan.

image

6 tin ini aku pilih sebab aku suka dengan barisan perisa yang ada, antaranya ialah:-

  1. Susu Soya Hitam.
  2. Susu Soya.
  3. Minuman Cincau.
  4. Minuman Air Tebu.
  5. Teh Krisantimum.
  6. Teh Ais Limau.

yeos-minicontest-300x250

Memandangkan sekarang musim panas dan kering sedang melanda negara kita stok minuman sejuk dalam peti sejuk memang selalu jadi tarikan. Nasib baik di tempat kerja aku hanya berdua sahaja dalam bilik penyediaan itu maka tidak perlu risau stok diambil orang lain..hehe.

image

Soya Cincau memang gabungan yang kebaboom nak pula kalau cukup sejuknya memang terasa setiap butir cincau yang ditelan bersama air cincau. Kombinasi 2 produk Yeo’s yang ramai orang suka, betul tak? Ingat lagi zaman bujang dulu setiap kali bulan puasa memang tak sah kalau tak minum gabungan Soya dan Cincau ini.

image

Sejukkan dulu air tin ini untuk diminum bila dahaga, biasanya tengah hari adalah saat yang paling sesuai untuk buka peti sejuk dan menyambar setin minuman Yeo’s yang ada.

image

Yeo’s Malaysia juga aktif di rangkaian media sosial, boleh ikut mereka untuk ketahui lebih lanjut tentang produk yang ditawarkan.

Yeo’s Malaysia merupakan Penaja Utama bagi program Sepetang Bersama Blogger bagi tahun 2014 ini, disebabkan itu program tersebut dijenamakan sebagai Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 yang akan berlangsung di Saloma Bistro Jalan Ampang pada 8 Mac 2014 bermula jam 10 pagi hingga 5.30 petang.

Mari bersama-sama memeriahkan majlis gilang-gemilang Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014, sila klik gambar di bawah untuk mendaftar sekarang.

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Mohon kesudian kepada pengunjung blog ini untuk kongsikan artikel ini di Facebook dan Google+ anda, terima kasih banyak-banyak diucapkan pada yang sudi. Kepada peserta yang turut sama sertai peraduan ini diucapkan selamat berjaya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

50 Responses

  1. Anarm says:

    Aku suka susu soya hitam tu.. Sedap..

  2. Farzli says:

    fuh… leh tahan laju bro buat entri ni..

    good luck bro !

  3. zie fauzi says:

    siap dah entri dia… semoga berjaya… 🙂

  4. ohcikgu says:

    macam baru beli aje air tin ni. hehe..

  5. azwan says:

    banyak beli tu…stock seminggu minum yeos

  6. membesar dgn yeo’s… mustahil tak kenal/tak pernah minum. hehe

    gudluck

  7. Denaihati says:

    wah banyak jenis bro beli, bila dah sejuk tu memang best sangat-sangatlah.
    billion terima kasih kerana sudi sertai Contest Yeo’s Malaysia Sepetang Bersama Blogger dan semoga sukses.

    • Ejam Othman says:

      terima kasih.
      hari ini sahaja beberapa tin telah secara tak sengaja berjaya dihabiskan, tak tahan godaan air tin yang sejuk itu…memanggil-manggil sahaja 🙂

  8. Kamil Salleh says:

    Panjang artikel dan byk borong produk Yeo’s. Semoga berjaya.

  9. Bro pergi shopping nih khas untuk tulis entri ke? Hehe…

  10. FA suka susu soya hitam.weee 😀
    DONE LIKE G+ AND TWEET !!

  11. Baca entry ni sambil minum teh kundur yeo’s..:)

    Semoga berjaya

  12. akubiomed says:

    Teringat dengan jiran sebelah buat hiasan dengan mengunakan tin Yeo’s kosong. Cantik pula tuh.

  13. nadia johari says:

    entry yang ringkas tapi padat dengan maksud yang disampaikan..saya suke teh bunga

  14. Bahrain says:

    Sedap air dari yeo’s ni. Menyegarkan.

  15. Farzli says:

    zaman bujang.. teringat kembali kisah2 dulu.. hoo

  16. Hurmmm…. kalau ada gambar bro minum lagi best laa…. gplus untuk bro….

  17. KiD says:

    mantap lah… ramai yang suka yeos!!!

  18. Ammar says:

    Black soy milk tu tak pernah rasa lagi. Cmne raSA ek? Sedap tak?

  19. AkmaOmar says:

    Produk Yeos dah establish..ramai kenal & macam dah kemestian org beli kan.

  20. papa mifz says:

    produk yeos murah dan sedap…!!!

    den dah SHARE di facebook ya bro…=)

  21. Hafiz Rahim says:

    Gua paling suka laici bro..hehehe.. dah dishare kat G+ dan FB. nanti bro share gua pnya plak ye. hehehe

  22. Alin Marlini says:

    tak berkesempatan join..support je kawan2 dr belakang…good luck. Hadiah bahagia 2 tau…hehehe

  23. profhariz says:

    Cantiik peti sejuk bro. Hihihi

    Saya sudah tekan G+ untuk bro. Selamat Maju Jaya.

  24. muja says:

    lepas ni nak minum yeos je manjang,, hehe,, good luck bro 😀

  25. ema says:

    good luck..suka dengan teh ais lmau…hilang rasa dahaga..lebih-lebih lagi di musim panas sekarang ni.

  26. Anuar says:

    Yeos memang terbaik… 😉

  27. Akuro San says:

    good luck~ saya support entri ini dgn G+ dan FB Like~

  28. Mus says:

    saya minat dengan air kundur tu

  29. cik lisa says:

    goodluck bro 😀 semoga berjaya.

  30. aishah says:

    ice lemon tea and soya favourite!

    http://iluvtour.comjemput singgah 🙂

  31. nahli says:

    Teh bunga best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *