Penat Sangat Doktor Ini.

image

Sampai saja di rumah pekena satu dos susu ibu terus rebah. Penat sangat main agaknya. Macam biasa along mesti nak kacau adik Aqil tidur, dibuatnya main kening adik saja nak bagi jaga dan meraung adiknya. Entah-entah waktu kecil dulu macam ni ler abang long aku buat pada aku agaknya memandangkan kami pun selang setahun jer beza umur.

Arwah mak aku dulu jaga 7 orang anak-anaknya yang macam-macam ragam, tahap peningnya hanya Allah sahaja yang tahu. Rindu kat mak tetiba.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. titan says:

    doktor kicil sudah nyenyak tidur plakk..

  2. Comel jer tengok dedua tertidur sambil main doktor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *