2 Buku Resepi Hanya RM50 Sahaja.

image

Petang semalam Isteriku ajak pergi kedai buku Popular di Star Mall untuk beli kertas dan beberapa barang lagi yang ingin digunakan untuk urusan kerja. Lepas siap beli keperluan tu semua aku pun meronda ke bahagian buku yang dipamer khas. Ternampak tawaran hebat ini.

image

image

image

Beli buku 1 Hari 1 Resipi dan 101 Resipi Pemanggang Ajaib pada harga hanya RM50 sahaja. Kulit keras dan tebal untuk buku 1 Hari 1 Resipi tu. Berbaloi dah beli sebab kemudian hari nak masak dah ada buku resepi. Bila nak makan sedap tu tak pasti kena tengok mood chef kat rumah tu dulu yer…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Hurmmm…..kalau yang pemanggang ajaib punya menu tu macam best je kan….

  2. Mus says:

    untunglah dapat beli bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.