Be Careful With My Heart – Maya Berkahwin Dengan Sir Chief Akhirnya.

image

Bukan main punya panjang tajuk entri. Akhirnya Maya dan Richard a.k.a Sir Chief bersatu juga menjadi pasangan suami isteri. Happy ending juga akhirnya. Cerita Be Careful With My Heart ini agak comel sebenarnya jalan ceritanya sampaikan kalau tengah tengok mesti tersengeh-sengeh..hehe

image

Dengar cerita ada season ke-2 tapi TV3 tidak dapat siarkan terus tu yang esok masuk cerita baru sementara mereka nak dapatkan hak siaran tersebut. Aku tidak pasti kebenaran info ini, mungkin pihak TV3 boleh bagi pencerahan kepada penontonnya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Tak terlayan den drama TV nie… Hehehehe…

  2. zie fauzi says:

    cerita ni tak habis lg sebenarnya.. panjang lagi… kehidupan maya selepas berkahwin… pergi honeymoon… tp biasa la kalau dah tayang kt tv mesti ada yg kena potong… episod ni pun byk diaorg potong.. 🙂

  3. mohd yazed says:

    Wah..peminat setia cerita nie rupanya admin nie..heheh..kalo nak tengok cepat siri nie kena la download..x pun tengok kt youtube je la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *