Home » Aku Dan Kehidupan » Ironman Haq.

Ironman Haq.

wpid ironman tidur Ironman Haq.

Malam semalam terpaksa pergi Klinik Zul Temerloh bawa Aqil jumpa doktor untuk masalah telinga dia tu tapi semalam dia dah mula selsema dan batuk. Bila selsema maka tidurnya tak lena lagilah terganggu dan secara otomatik tidur Mamanya pun terganggu juga. Papanya? Maaf aku tidur pengsan tak sedar apa…hehe.

wpid baju ironman haq Ironman Haq.

Eh tajuk Ironman Haq tapi cerita pasal Aqil, ini bukan pilih kasih tapi begitulah caranya nak bercerita di blog. Baju Ironman untuk budak-budak ini baru pertama kali dipakaikan pada Haq sejak beli di Butik Baby Boo.

Pada mulanya ingatkan seluar tu akan labuh sangat rupanya bila dah pakai sedang elok sahaja untuk Haq. Aqil punya belum pakai lagi, nanti nak sarungkan jugalah. Baju Spiderman pun dua-dua budak comel ni belum pakai lagi.

1,368 total views, 6 views today

Tags :
Previous post link
Next post link

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

5 Comments

  1. Baju iron man ni memang sesuai betul dengan Haq… ;)
    Anuar recently posted…Al-Kisahnya DiGi WWWOW Awards 2014My Profile

  2. Iron man kecil. haha
    suhairi alias recently posted…Uber Kuala LumpurMy Profile

  3. kedai tu tak sertakan ngan topeng ironman sekali ke bro
    sohoque recently posted…Bahaya Contest SEO Kepada Blog KitaMy Profile

  4. untung la haq dan aqil dapat byk baju
    eXplorasa recently posted…Demam eXplorasaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top