Selfie Sefamili.

image

Petang semalam lepak-lepak riadah keluarkan peluh di Kolej Komuniti Temerloh. Seronok Haq dan Aqil dapat keluar rumah dan berlari riang si abangnya. Aqil macam biasa berdukunglah dengan Papanya dan Mama layan abang Haq main panjat-panjat turun gelongsor.

image

image

image

Sesambil riadah ambil peluang untuk selfie juga. Mula-mula aku selfie dengan Aqil jer lepas tu Mamanya nak join sama. Terasa tak lengkap pula sefamili maka Mama pergi kejar abang Haq dan dokong untuk berselfie, tengok muka orang terpaksa rela tu…haha. Susah dah nak ajak abang Haq ni bergambar, kena ikut mood dia baru dapat gambar cantik.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *