Blogr.my – Sebuah Laman Sosial Blogger Malaysia.

blogr-profile-ejamothman

Semalam terbaca di Amanz tentang rupa paras blogr.my yang baru, terus terfikir sudah berapa lama agaknya tak login ke sana. Ternyata wajah baru yang dibawakan mereka sangat menarik. Rasa macam sebuah laman sosial khas untuk blogger, ada paparan profile dan juga hasil penulisan masing-masing. Kalau konsep ini dijadikan laman sosial terbuka (bukan khas kepada blogger untuk ping entri) yang terbaru juga pasti menarik. Ada iras-iras Google+ juga bila tengok header profile sendiri.

blogr-ejamothman

 

Kepada blogger di Malaysia silalah gunakan laman blogr.my ini untuk lebih pendedahan kepada sumber trafik yang genuine. Produk anak tempatan yang sangat mengagumkan. Mereka juga pernah buat kerjasama dengan Mynic untuk mengadakan majlis blogrrr – Blogger Most Wanted.

 

Ini cadangan untuk pihak blogr.my:-

1. Tolong sertakan dalam kemaskini seterusnya penerangan ringkas tentang Saluran yang disenaraikan ini. Paling tidak pun selitkan 1 perkataan yang menggambarkan secara jelas makna saluran-saluran tersebut.

blogr-kategori

2. Dalam laman khas senarai artikel yang mengikut saluran disusun menarik tapi mohon pihak blogr.my setkan setiap kali entri diklik akan dibuka di tab baru (new windows).

blogr-amboi

————————————————————————————————————————-

Jemput jadi pengikut blogr.my saya di http://blogr.my/ejamothman 

blogr-ejamothman-profile

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

16 Responses

  1. singles says:

    Like language barriers and cultural barriers, system platform barriers are setting out to fade away quickly.
    s discuss a few tips which will help you zeroing out your preferred dating for disabled site.

    If you suspect you’re teen is using Oo – Voo or
    other video call applications in a harmful or risky way you can use a keylogger,
    computer or mobile spy monitoring software to find out if
    any rules have been broken.

    my web page … singles

  2. Mus says:

    saya dah update mana yg patut.. layout lebih menarik..

  3. Cikgu Hairul says:

    Memang terasa betul lamanya tak jenguk blogr.my tu. Dah ada pembaharuan rupanya.

  4. Having friend with girls that you like is so much easier due to the emergence of several social networking sites.
    There are many people who love this kind of food and therefore.
    Apart from all that, the smartphone features motion sensor, magnetic sensor and proximity sensor.

    my web blog :: anoniem Chatten

  5. Terbaik blogr.my

    Mana2 part yang gua rasa perlu dipermudahkan pada user, telah dikemaskinikan oleh admin. Gua direct je tegur dekat twitter, untuk kebaikan bersama.

    All da best

  6. chatcafe says:

    Not all webcam models were working in nightclubs, bars or strip clubs as many might
    think. Many people are accusing it for replacing proper English with short, slang words forming an
    almost new hybrid language. Hangouts is video chatting on social networking done right and offers quick-streaming live chat, works great with Google+’s Circles
    feature which allows communicating with specific groups of friends, supports
    multi-chat, and even switches between different friends — depending
    on who is talking at the time.

    my web blog – chatcafe

  7. Hairul Azni says:

    Dah lama tak ping di blogr..nak kena pegi melawat lepas ni..thanks info bro..

  8. KiD says:

    menarik… baru juga terjah ke sana… cool sket dah tu..

  9. myrujukan says:

    bro, kalau nak baca kena register dulu ka, website blogr ni macam pusat kumpul website macam stumbleupon tu ker

    • Ejam Othman says:

      Tak pasti mcm stumbleupon atau tak sbb tak pernah guna tu.
      Tapi gambaranya mcm ping.busuk.org yang auto ping entri terbaru di blog.
      Cuma lebihnya di sini kita boleh pilih nak follow blog atau kategori mana yang memudahkan kita agar tak tertinggal info sesuatu blog.

  10. singles says:

    Like language barriers and cultural barriers, system platform barriers are setting out to fade away quickly.
    As human beings, we sometimes forget how a simple conversation can make everything better.

    If you are a guy who is chatting in a girls chat, you need to be armed with the right
    information.

    Feel free to visit my site singles

  11. titan says:

    dulu memang rajin gak guna.

    sekarang dah kurang sket.

  12. Bahrain says:

    dah selalu dengar tapi tak terfikir pula nak daftar. Rasa macam nak join juga

  13. faizul says:

    Okeh, nampak lebih kepada ping dan busuk.org. Tak sama macam feedly ni.

  14. Denaihati says:

    muka baru nampak kemas dan cantik, mungkin beberapa perkara elok ditambah lagi…

  15. Najmuddin says:

    Laman sosial Malaysia terbaru 2015 yang perlu korang cuba! daftar dkt http://www.warisan.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *