SatuGadgetDotCom Tunaikan Janji Penghantaran Dalam 24 Jam.

image

Lambat pula update pasal benda ni yang sepatutnya Jumaat lepas lagi aku harus coretkan sewaktu masih panas, sekarang dah suam-suam sikit. Pada hari Khamis (18.09.2014) yang lepas aku telah buat pembelian di Lelong.my untuk sebuah telefon pintar yang dijual oleh SatuGadgetDotCom dengan jaminan penghantaran dalam masa 24 jam.

Ternyata pada hari Jumaat (19.09.2014) barang yang dibeli telah selamat sampai. Ini merupakan pelaburan baru selepas gajet lama berjaya dijual. Pembelian adalah sangat perlu demi meneruskan agenda bisnes sampingan yang dijalankan.

Terima kasih pihak SatuGadgetDotCom kerana berpegang pada janji. Gajet yang dibeli setakat ini berfungsi dengan baik dan diharapkan panjang usianya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

 1. Mus says:

  pasti ramai yang membeli di sana nanti.. trusted seller

 2. titan says:

  wahh..selalu gila hang shopping online ni aku rasa..

 3. ramai peniaga yang jujur cam aku pun meniaga yang jujur. cuma ada segelintir penjual yang ambil kesempatan dan penjual camni la yang merosakan penjual yang jujur.

  buat masa ni tak pernah lagi kene tipu waktu beli online. tapi apa2pun kene hati2. sebelum beli kene buat research dulu 🙂

 4. Hairul Azni says:

  Servis baik confirm nanti customer akan beli lagi.

 5. Denaihati says:

  janji ditepati, tambah keyakinan pelanggan, pelanggan datang balik.

 6. Servis dah bagus…. lepas nie boleh buat review produk gadget yang bro beli pulak yea…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.