Lampin Pakai Buang Anak Pun Beli Online.

image

Pertama kali beli lampin pakai buang anak secara online. Kebetulan laman web ini buat promosi penghantaran percuma dan harga barang yang dibeli juga kebetulan lagi murah dari kedai yang biasa kami beli. Cuba dulu servis mereka bagaimanakan. Nampaknya puashati dan bagus sebab beli hari Khamis dan hari Jumaat barang sampai.

image

Dalam kotak SOUKAI.my ini terdapat 2 beg lampin dan juga sekarton air soya 24 kotak. Ya 3 barang ini dihantar percuma oleh pihak syarikat tersebut melalui CityLink. Lepas ini boleh beli barangan lain pula.

Oh ya alternatif begini bagus untuk anak-anak yang tinggal jauh untuk hantar barang dapur kepada ibu bapa di kampung.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

12 Responses

  1. Mrsyatie says:

    menarik. senanglah bagi mereka yang macam ni. agak malas nak keluar rumah. hehe. macam-macam ada sekarang ni kan ejam. bukan takat barang macam ni, makanan pun da ada perkhidmatan penghantaran macam ni kan. 🙂

  2. Hero Borneo says:

    wah..semakin mudah pula selepas ini…sediakan duit dan semuanya dihujung jarii

  3. Pahan says:

    adoi.hehe. sempoi la.hehe

  4. titan says:

    haha..

    sampai order online lagi tuh..

    terbaiklah hang nih..

  5. Hairul Azni says:

    Order hari ni esok sampai?..dan kos penghantaran percuma pulak tu..memang terbaik servis dia..

  6. Datin Tyka says:

    sekarang semua nya dihujung jari

  7. Nadot says:

    rasanya habis study ni balik Msia mesti semua beli on9 je macam kat sini. Memang bertambah la berat badan tak gerak2 dah.. hoho

  8. siti hazreen says:

    saya dah tengok laman web soukai tu, macam-macam ada 😉

  9. Menarik!lepas ni tak payah buang minyak nak pegi shopping Pet Pet lagi dah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *