Usahawan Muda Dan Telefon Berpisah Tiada.

image

Anak kecil mudah mengikut apa yang orang dewasa selalu buat. Bila lihat perkara sama ulangkali depan mata lagi cepat dapatnya. Ini Aqil dah pandai ajuk cara cakap di telefon, dengan kalkulator Mamanya pun boleh.

image

Sementara tunggu makanan sampai usahawan muda ini sempat jawab panggilan pelanggan dan buat kira-kira untung rugi…hehe. Semoga anak-anak Papa membesar jadi orang yang berjaya dunia dan akhirat. Amin.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. sweetkurma says:

    dok busy melayan customer tu berapa seluar pelikat dan seluar batik yang diperlukan hohoho ensem jer gayanya

    mudah2an ya aamiin

  2. Hairul Azni says:

    Wah Aqil..kecik2 lagi dah tunjukkan bakat berbisnes ye?..bakal pengganti Papa dan Mama la ni..

  3. maria says:

    budak2 sekarang camtula…mudah betul mengikut apa orang tua buat..

  4. Bahrain says:

    Wah dah mula pegang hp dan kalkulator. Petanda nak jadi usahawan nanti. AMIN~

  5. Anarm says:

    Semoga besar nanti jadi usahawan berjaya. Usahawan seluar pelikat.

  6. titan says:

    besar betul telefon tu.

    banyak keypadnya itu. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *