2 Patung Baymax Big Hero 6 Untuk Aqil dan Haq.

image

Semalam sampai dah bungkusan dari ButikBabyIbu ini yang mana isinya patung Baymax Big Hero 6 warna oren. Secara senyap-senyap isteriku buat pembelian dari tokei kedai online tersebut sampai 2 biji dibelinya untuk elakkan perbalahan Aqil dan Haq.

image

image

image

Sewaktu Mamanya balik bawa bungkusan ini abang Haq masih lena tapi Aqil dah berjaga, dialah yang rasmikan dulu. Bukan main lagi sukanya. Abang punya patung dia letak di tepi abangnya.

image

image

Sedap dipeluk dan dilambung patung Baymax ini sebab lembut sahaja dan jahitannya nampak kukuh. Ada kepak lagi patung Baymax ini bolehlah berangan main macam main kapal terbang. Aku dah tunjukkan cara sebenar mainnya tunggu mereka praktiskan sahaja…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. adarain says:

    Saya punya ada juga tapi kecik punya jenis kain kapas.. hehe

  2. KiD says:

    waaaahh… untuk aku ada tak satu? hehheee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *